fbpx

MAJOITUS

AURORA HUT

Vietä unohtumaton yö  AuroraHutissa. Lasi-ikkunat jotka ulottuvat lattiasta kattoon luovat upean mahdollisuuden nähdä ja kokea arktinen taivas sekä ympäröivä luonto aivan uudella tavalla.

Sängystä voit ihastella yötöntä yötä tai tähtiä. Ja jos onnistaa, myös revontulia.

SVIITTIHUONEISTOT

Huoneistossa on upea panoraamaikkuna revontulien ja luonnon katseluun, jotka näet pehmoisessa sängyssä maaten.  Ilmoituksen revontulista saat kätevästi Ilmaisen Aurora alert -toiminnon avulla. 

Igloo Hut_inside

REVONTULIKODAT

Revontulikodat mahdollistavat öisen tähtitaivaan ja hyvällä onnella myös revontulien näytelmän seuraamisen mukavasti. Lasien alle sijoitetuissa sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin lämpimässä.

Holiday Apart_view to living room

LOMAHUONEISTOT

Tunnelmallinen lomahuoneisto tarjoaa mukavan oleskelun lyhemmille tai pidemmille viipymille. Takka luo lämmintä tunnelmaa ja oma sauna on helppo lämmittää vaikka jokaisena iltana. 

HIRSIMÖKIT

Hirsimajoituksemme koostuu eri kokoisista mökeistä, joista tarinamme on saanut alkunsa. Hirsimökit ovat nimetty paikallisten eläinlajien mukaan ja ne huokuvat aitoa tunnelmaa.

LEIRINTÄALUE

Rauhallinen leirintäalue sijaitsee luonnonhelmassa, n. 5 km päässä Pyhän keskuksesta. Täältä aukeaa mahtavat maisemat Pyhätunturiin sekä Pyhäjärvelle.