fbpx

Koronaohjeistus

Toimenpiteet ja ohjeistukset asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi COVID-19 pandemian aikana Pyhän Asteli resortissa

Kasvomaskin käyttö

Suosittelemme pitämään kasvomaskia yleisissä tiloissa. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia kaikissa tilanteissa.

Yski ja aivasta oikein

Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai omaan hihaan.

Ethän vieraile sairaana

Jos sairastut lievästikin, mene korona­testiin ja pysyttele eristäytyneenä kunnes vastaus tulee. Pyhällä majoittuvat voivat hakeutu koronatestiin Kemijärvelle Hyvinvointikeskus Lapponiaan puh. 020 690 870 tai Sodankylään Hyvinvointikeskus Sopukkaan puh. 020 692 884

Käsien pesu ja desinfiointi
Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. Käsienpesupaikat löytyvät Astelin päärakennuksen wc-tiloista ja käsidesipulloja on sijoitettu yleisiin tiloihin.

Tilojen ja tasojen siistiminen ja desinfiointi

Henkilökunta desinfioi tasot ja kosketuspinnat (ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanoton tiski, ravintolan tiski, kahvilan tiski, pöydät) monta kertaa päivässä. Wc-tilojen puhtaana pitoon käytetään erityistä huomiota.

Huonesiivous

Huonesiivousta ei tehdä asiakkaan majoitusaikana.

Yleinen sauna

Yleinen sauna on käytössä, pyydämme asiakkaita huolehtimaan turvaväleistä (1 m) ja välttämään ruuhkaisia aikoja. Asiakas voi halutessaan varata privaattisaunan. Varauksen voi tehdä vastaanotossa.

Sisään- ja uloskirjautuminen

Asiakas voi halutessaan saada kontaktittoman sisään- ja uloskirjautumisen, jos kaikki maksut on hoidettu. Ota yhteyttä vastaanottoon asian sopimisesta 040 188 7777.

Turvavälit

Asiakkaiden tulee pitää sisätiloissa 1 metrin turvavälit, jos pidetään maskia ja maskittomana 2 metrin turvavälit. Pyhän Astelin päärakennuksessa on pleksit suojaamassa asiakkaita ja työntekijöitä kontaktipisteillä.

Ravintola

Ravintolassa kasvomaskia tulee käyttää siihen asti kunnes teidät on ohjattu pöytään. Asiakkaiden tulee odottaa pöytiin ohjausta, jotta ravintolahenkilökunta voi varmistaa turvavälien säilymisen. Henkilökuntamme pyytää pöytäseurueelta yhden henkilön puhelinnumeron mahdollista jäljitystyötä varten. Puhelinnumero hävitetään 14 vrk:n jälkeen. Pöydät on asetettu ja katettu siten, että turvavälit säilyvät. Henkilökuntamme käyttää kertakäyttöhansikkaita käsitellessään pakkaamattomia elintarvikkeita.

Koronavilkku

Suosittelemme lataamaan Koronavilkku sovelluksen.

Lisätietoja: https://pyha.fi/koronavirus-info